Rock voor Specials

Rock voor Specials in Evergem opnieuw afgelast door corona

Voor het tweede jaar op rij gaat Rock voor Specials in Evergem niet door. De organisatoren kunnen het festival niet coronaveilig genoeg organiseren. 

Rock voor Specials is een pop- en rockfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, en hun begeleiders. Normaal zou het festival dit jaar plaats vinden op 30 juni en 1 juli. Maar door de aanhoudende coronacrisis is dat niet mogelijk, zeggen de organisatoren. “Het organiseren van een festival zoals het onze, volgens de vooropgestelde coronamaatregelen, vraagt heel veel aanpassingen. Wij zien het niet haalbaar om met die restricties een festival te organiseren dat geen onrecht doet aan ons concept. En voor minder doen we het niet.” 

Het organiseren van een festival zoals het onze, volgens de vooropgestelde coronamaatregelen, vraagt heel veel aanpassingen.
Organisatie Rock voor Specials

Feesteditie in 2020

De organisatoren hopen alvast om Rock voor Specials volgend jaar wel te kunnen organiseren. “We zullen van dit extra jaar ten volle gebruik maken. We gaan aan tafel zitten om volgend jaar nog meer plezier te kunnen brengen. We zetten in op een milieuvriendelijk, toegankelijk festival en pakken uit met een ware feesteditie.”

kasto80

Meest gelezen