Vrachtwagen gekanteld in de haven van Antwerpen

In de haven van Antwerpen is vanmiddag een vrachtwagen gekanteld. Een vrachtwagen met een container belandde er op zijn zij. De bestuurder zat met zijn been gekneld en werd door de brandweer bevrijd. 

Het ongeval gebeurde rond 13.30 uur, in de bocht van de Kruisweg naar de Antwerpsebaan. Een vrachtwagen met een container belandde er op zijn zij. De bestuurder zat met zijn been gekneld en werd door de brandweer bevrijd. Het slachtoffer raakte lichtgewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.  

Door een lek aan de brandstoftank liep er heel wat diesel op het wegdek. De brandweer heeft absorberende korrel gestooid over de brandstof. Door het ongeval is de aansluiting versperd. De vrachtwagen moet worden getakeld. De inhoud van de container is niet bekend.

Verkeersboete voor foto's

De politie heeft nog vele bestuurders beboet omdat ze foto’s maakten van het ongeval. Die bedraagt 116 euro.

Meest gelezen