Bestuurder rijdt elektriciteitspaal in Kortrijk omver en pleegt vluchtmisdrijf

In de Bosstraat in Kortrijk heeft een autobestuurder een betonnen elektriciteitspaal aangereden. De paal kwam daardoor dwars over de weg te liggen. De Bosstraat is een tijdje volledig afgesloten voor het verkeer. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf.  

De herstellingswerken in de Bosstraat zullen nog de hele namiddag duren. Niet alleen de elektriciteitspaal moet vervangen worden, er zijn ook heel wat kabels van het elektriciteitsnetwerk, de telefoon en de kabeltelevisie gebroken. Ook die moeten worden vervangen. 

Vluchtmisdrijf

Niemand heeft precies gezien wat er is gebeurd, maar er zijn wel bewakingsbeelden uit de buurt. En daar zou op te zien zijn hoe een bestelwagen van een koeriersbedrijf de lantaarnpaal aanreed nadat een pakje werd afgeleverd. De bestelwagen stopte nog even een eindje verderop, maar reed dan verder.

Meest gelezen