Buren van KRC Genk speler Cuesta versieren hun appartementen in aanloop naar de bekerfinale

In het centrum van Genk is het momenteel vrij stil in de aanloop naar de bekerfinale.  Aan heel wat ramen hangen KRC Genk vlaggen maar van veel ambiance kan je nog niet spreken. Dat is natuurlijk het gevolg van de strenge coronamaatregelen. Maar in residentie Vlinderpark aan de Grotestraat in Genk, de woonplaats van de Colombiaanse KRC Genk speler Cuesta, is er duidelijk wel al veel sfeer. 

Verschillende bewoners van residentie Vlinderpark in Genk zijn hevige supporter van KRC Genk. Maar door corona kunnen zij dit weekend niet mee naar de bekerfinale. Een van de bewoners heeft daarom zijn buren overtuigd om hun appartement te versieren met blauwwitte ballonnen en slingers. 

"We willen de spelers een duwtje in de rug geven door onze actie", zegt hij, "zeker onze buurman Cuesta willen we steunen. Het was mijn idee om onze terrassen te versieren en mijn buren deden graag mee. Nu nog duimen dat KRC Genk zondagavond wint. En ik kan u garanderen, dan staat dit binnenpleintje hier vol met gelukkige mensen", besluit hij. 

(op de foto: appartement van KRC Genk speler Cuesta in het Vlinderpark)

Meest gelezen