Radio 2

Vandalen stichten brand in Doel

In het polderdorp Doel, bij Beveren, hebben vandalen zondag opnieuw lelijk huis gehouden. Rond 17u45 werd er achter een verlaten en overwoekerde woning aan de Engelse Steenweg brand gesticht. Een oud berghok en een aantal bomen gingen er in vlammen op.

Achter een huis aan de Engelste Steeweg in het 'verlaten' dorp Doel, bij Beveren, hebben vandalen gisterenavond rond 17u45 brand gesticht.   Naast een oud berghok, moesten ook een aantal bomen eraan geloven.

Getuigen

De brandweer kreeg het vuur snel onder controle maar moest wel nog een tijdje nablussen. Omdat er verschillende brandhaarden waren gaat de politie er van uit dat het vuur werd aangestoken. Getuigen zagen en hoorden ook meerdere personen wegvluchten in de velden. 

De politie zette de grote middelen in om de daders op te sporen. Er kwamen zelfs een helikopter en een speurhond aan te pas. Afgelopen week nog riep de burgemeester van Beveren op om, zeker in het weekend, weg te blijven uit het dorp omdat het er bij mooi weer een overrompeling is.

kasto80

Meest gelezen