Verkeershinder na aanrijding tussen tram en vrachtwagen

Op de Kolonel Silvertopstraat in Antwerpen is een aanrijding gebeurd tussen een tram en een vrachtwagen. De vrachtwagen, die de tramsporen overstak, werd in de zijflank aangereden door de tram. Drie inzittenden en de trambestuurder raakten lichtgewond. 

Het ongeval gebeurde op het kruispunt met de aansluiting van de Antwerpse Ring. De vrachtwagen, die de tramsporen overstak, werd in de zijflank aangereden door de tram. Op de tram raakten 3 inzittenden en de trambestuurder lichtgewond. Zij zijn voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de vrachtwagen raakte niet gewond.

De vrachtwagen is van het koerierbedrijf PostNL. De brandstoftank van de vrachtwagen scheurde waardoor een deel van de brandstof op de straat liep. De brandweer heeft absorberende korrel gestrooid en de rijbaan proper gemaakt.

De Kolonel Silvertopstraat is staduitwaarts afgesloten. De tram is ontspoord de hinder zal nog een tijdje duren. De schade aan de tram en de vrachtwagen is groot.

Meest gelezen