23-jarige jongeman komt om het leven na aanrijding op E40 richting kust

Een 23-jarige man is zondagochtend om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de E40 in Aalter. Het slachtoffer verplaatste zich te voet op de rijbaan -mogelijk na autopech- toen hij door een wagen werd gegrepen. 

Het verkeersongeval gebeurde deze ochtend rond 4 uur op de E40 in Aalter richting Oostende. Het slachtoffer, een 23-jarige man uit Aalter, had zijn wagen achtergelaten op de pechstrook, mogelijk na autopech. De man stapte vervolgens te voet verder op de rijbaan en werd 100 meter verderop gegrepen door een auto.  Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. 

De exacte omstandigheden van het ongeval zijn voorlopig nog onduidelijk. Het parket van Oost-Vlaanderen stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om het incident te onderzoeken.

kasto80

Meest gelezen