Dodelijk ongeval aan de werkzaamheden op de Ring rond Brussel

De Buitenring rond Brussel was vandaag urenlang volledig versperd door een ongeval met drie voertuigen, waarvan twee vrachtwagens. Eén chauffeur kwam daarbij om het leven. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de werken in Zaventem die nog maar pas zijn opgestart.

Afgelopen weekend zijn op de Ring rond Brussel in Zaventem grote werkzaamheden gestart. Vanmorgen verliep het verkeer op de Ring al bij al rustig maar even na de middag gebeurde op de buitenring een zware kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen, waarvan twee vrachtwagens, in de staart van de file.

Bekijk het verslag uit "Het journaal" hier en lees voort onder de video:

Videospeler inladen...

De buitenring was afgesloten net voor de aansluiting van de E40 vanuit Leuven. Wie van Leuven kwam via de E40, ondervond geen hinder. Op de buitenring stond er een half uur file vanaf het Leonardkruispunt. Omdat weggebruikers vanuit Waterloo richting Zaventem onder meer moesten omrijden via de af- en oprit in Sterrebeek, was het ook daar erg druk.

Het parket heeft een verkeersdeskundige, een wetsarts en het labo ter plaatse gestuurd, om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

Meest gelezen