Eerste dierenbakkerij van België opent online de deuren

In Geetbets is de eerste dierenbakkerij van het land online opengegaan. In het assortiment van  "Kastaar" vind je  taartjes, donuts, cake pops en koekjes voor je favoriete viervoeter. En dat allemaal op  basis van natuurlijke ingrediënten. 

Lekkernijen waar ook dieren van kunnen smullen, dat was het idee van Maarten Rediers en zijn vriendin uit Geetbets toen ze een eigen puppy in huis haalden. "We waren op zoek naar lekkernijen, koekjes om bijvoorbeeld de verjaardag van onze viervoeter te vieren", vertelt Maarten Rediers. "Uiteindelijk zijn we zelf beginnen te bakken en groeide de droom om verder uit te breiden. Want we wisten dat heel wat baasjes hier ook naar op zoek zijn."  

We hebben macarons voor honden en taarten voor paarden

Maarten Rediers, Kastaar

In volle coronacrisis begint Maarten dan ook te bakken. "In ons assortiment hebben we onder andere cup cakes, taartjes en macarons en dat allemaal met natuurlijke producten. Voor paarden is er bijvoorbeeld een taart gemaakt van haver, appel en wortel en lijnzaad. Voor honden hebben we onder andere de ingrediënten vegan roomkaas, peterselie, appel. En al die ingrediënten zijn heel gezond, waardoor je er als mensen ook van kan eten. Al zullen de koekjes en taarten niet echt zoek smaken, want er zijn geen suikers aan toegevoegd." 

Online bestellen

De gebakjes moet je wel op voorhand bestellen. "Op dit moment hebben we alleen maar online een webshop", zegt Maarten. "We vragen de mensen dus om vooraf te bestellen, omdat we alleen maar werken met verse producten. Maar we dromen er natuurlijk ook van om ooit een fysieke winkel te kunnen openen."

Meest gelezen