Werknemers Vyncke kunnen potje padel spelen tijdens middagpauze op het bedrijf zelf

Op het bedrijfsterrein van Vyncke kunnen werknemers vanaf nu ook padel spelen tijdens hun middagpauze. Vyncke liet op het bedrijfsterrein een padelveld aanleggen. Zo kunnen de werknemers tijdens de middagpauze of na het werk nog wat ontspannen en de nodige beweging krijgen.  

Een spelletje pingpong of darts, dat gebeurt in wel meer bedrijven tijdens de pauze. De middagpauze is het ideale moment om te ontspannen en dat hebben ze bij Vyncke in Harelbeke zeker begrepen. Werknemers kunnen er in hun pauze samen met de collega's lopen op de Finse looppiste, petanque spelen of darten. Maar vanaf nu kunnen de collega's ook een match padel spelen. Padelsport, een soort combinatie tussen squash en tennis, wordt steeds populairder.  

Vyncke maakt grote industriële ketels, maar liet nu dus ook op het bedrijfsterrein een padelveld aanleggen, dat de 350 werknemers kunnen gebruiken. "Veel van onze collega's spelen graag padel en zo is het voorstel er gekomen. Het is heel goed voor de werksfeer om af en toe samen te kunnen sporten. Want je leert nieuwe collega's kennen of je leert ze op een andere manier kennen", vertelt Jens Desmet, werknemer bij Vyncke enthousiast. 

Kleine wachtrij bij reservaties

Padelsport wordt steeds populairder en in de meeste clubs moet je weken op voorhand reserveren. Ook bij Vyncke moeten spelers op tijd het padelveld reserveren, al valt de wachtrij daar wat beter mee: "Je moet momenteel ongeveer een paar dagen tot een week op voorhand reserveren. Er zijn collega's, die tijdens hun uurtje middagpauze spelen of die na hun werk een uurtje of twee uurtjes blijven om padel te spelen. En ook in het weekend kunnen we het veld gebruiken en padel spelen met vrienden of familie", zegt werknemer Jens. 

Meest gelezen