Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved

MR-verkozene die aanwezig was op "La Boum 2" treedt af

Het MR-gemeenteraadslid dat vorige zaterdag aanwezig was op de illegale samenkomst "La Boum 2" in het Ter Kamerenbos, treedt af. Dat meldt MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez op Twitter. Vandaag opende het parket van Brussel ook een onderzoek.

Het gemeenteraadslid uit het Waalse Châtelet, Julien Reintjens, haalde de afgelopen maanden op sociale media verschillende keren uit naar de politie. Afgelopen weekend was hij ook aanwezig op het illegale evenement "La Boum 2" in het Brusselse Ter Kamerenbos.

MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez meldde gisteren “dat de betrokkene wordt doorverwezen naar het bemiddelings- en arbitragecomité van de Mouvement Réformateur, dat een passende procedure zal uitvoeren.”

Vandaag opende het Brusselse parket een onderzoek naar de man en ondertussen meldt Bouchez dat hij uit de gemeenteraad is gestapt.

Meest gelezen