Mickel Schepens

Taxibedrijf uit Rollegem bij Kortrijk brengt zaterdag gratis klanten naar huis: "Ik sta op de markt bij de 3 cafés die open zijn"

Een taxibedrijf uit Rollegem bij Kortrijk zal zaterdag klanten die de plaatselijke horeca bezoeken, naar huis brengen. Daarmee wil hij de horeca een duwtje in de rug geven. Zelf ligt het taxibedrijf al sinds oktober stil.  

Mickel Schepens van taxibedrijf I Drive You maakt zich zaterdag razend populair in de omgeving van Rollegem. Klanten die één van de plaatselijke horecazaken bezoeken, mogen rekenen op een gratis rit naar huis. Mickel Schepens: "Tussen 19 uur en 22 uur voer ik klanten die iets te veel hebben gedronken bij de plaatselijke horecazaken naar huis. Waarom? Omdat ik de horeca een duwtje in de rug wil geven. En eerlijk gezegd, ook om mezelf wat in de kijker te plaatsen. Misschien boeken ze mij later wel eens." 

Vrijwilligerswerk

Voor alle duidelijkheid, Mickel haalt geen klanten thuis op. Hij brengt ze enkel naar huis: "Mensen bellen mij nu al op om te vragen of ik hen wil ophalen in Harelbeke of Heule, maar dat is niet de bedoeling. Ik plaats mij op de markt van Rollegem. Klanten van de 3 cafés daar mogen mee." Het taxibedrijf van Mickel ligt zelf al een hele tijd stil. "In de zomer heb ik een 2-tal maanden gewerkt, toen haalde ik amper 20 procent van de normale omzet. Sinds oktober ben ik volledig dicht. Komende zaterdag doe ik vrijwilligerswerk. Doordat het gratis is en ik privé met mijn wagen mag rondrijden, kan ik dat aanbieden." 

Meest gelezen