All Events

Zedelgems bedrijf dat houten overkappingen plaatst, is overrompeld: "Iedereen wil terras uitbreiden en ervoor zorgen dat klanten droog zitten"

Nu er voor zaterdag, wanneer de terrassen weer open mogen, regen wordt voorspeld, nemen horeca-uitbaters nog snel hun voorzorgen. Ze laten hun terras duurzaam overkappen. Bij All Events in Zedelgem staat de telefoon roodgloeiend. 

Zaterdag is de dag waar heel wat horecauitbaters al lang naar uitkijken. Helaas wordt er voor een groot stuk van de dag regen voorspeld. En dus laten heel wat horecazaken hun terras overkappen zodat ze toch kunnen openen. Bij het bedrijf All Events in Zedelgem is het extra druk. Pieter Luypaert: "Wij zijn van 's morgens 6 uur tot 's avonds laat bezig met het plaatsen van overkappingen, mobiele houten overkappingen voor de horeca. Iedereen wil zijn terras uitbreiden en daardoor worden we overrompeld door aanvragen."

Houten chalets

All Events is een op en top West-Vlaams bedrijf in Zedelgem. Het bedrijf is vooral bekend voor zijn houten chalets op de kerstmarkten. Pieter Luypaert: "De voorbije maanden waren heel vreemd. Voor ons is het natuurlijk positief dat we nu veel aanvragen krijgen. Wij hebben veel materiaal staan waarmee we volle bak aan het bouwen zijn. Voor dit weekend is het niet meer mogelijk om nog een overkapping te bestellen, maar voor de komende weken wel. Onze mobiele houten overkappingen zijn voor zo'n 80 procent verhuurd. En dat op 2 weken tijd." 

Meest gelezen