"Stranger Bob" Van Staeyen krijgt morgen uitvaart, half jaar na overlijden: fans kunnen volgen via livestream

Morgen zal de afscheidsplechtigheid van Bob Van Staeyen plaatsvinden. De zanger, bekend van de Antwerpse groep De Strangers, overleed al op 14 november vorig jaar. Toen werd de plechtigheid uitgesteld, omdat er volgens de coronamaatregelen maar 15 aanwezigen mochten zijn. Nu zijn er 50 toegelaten. Fans zullen het afscheid ook online kunnen volgen. 

De afscheidsplechtigheid voor Bob Van Staeyen zal morgen, zaterdag 8 mei, plaatsvinden in uitvaartcentrum Smedts-Jacobs om 10.30 uur. Er mogen nu 50 aanwezigen bij zijn volgens de coronamaatregelen. Toen Van Staeyen een half jaar geleden overleed, werden nog maar 15 mensen toegelaten. Daarom besloot de familie toen de uitvaart uit te stellen.

De vele fans van De Strangers, die er nog altijd niet bij mogen zijn, zullen de plechtigheid kunnen volgen via een livestream op het internet. Dat laten De Strangers zelf weten via hun Facebookpagina. 

Meest gelezen