Turnhouts stadskantoor blijft langer dicht na coronabesmettingen

In Turnhout moet het stadskantoor nog tot maandag 17 mei dichtblijven,na enkele coronabesmettingen bij het personeel. Dat is een week langer dan eerst gedacht.  Volgens de stad is dat het veiligst voor de medewerkers en de bezoekers. 

Verschillende medewerkers van het stadskantoor en de sporthal raakten besmet met corona. De stad besliste eerder al om de sporthal dicht te houden tot maandag 17 mei. En nu is beslist dat ook het stadskantoor tot dan gesloten zal blijven. Op die manier kan het hele traject van testen en hertesten precies worden gevolgd. Volgens de stad is dat het veiligst voor de medewerkers en de bezoekers.

De dienst burgerzaken heeft wel een noodloket, voor uitzonderlijk dringende gevallen. Voor dringende geboorteaangiftes neemt burgerzaken zelf contact op met de ouders.

Meest gelezen