IJsjeszaak van 'De Mol' lanceert nieuwe smaak: "Lennartijs, donker en mysterieus zoals een mol"

Bij IJswens in Oud-Turnhout hebben ze met open mond gekeken naar de finale van 'De Mol'. Hun medewerker Lennart bleek de saboteur. "Hij kan goed liegen maar zo'n lieve jongen blijft bij ons welkom", zegt Betty Smets van IJswens op Radio 2 Antwerpen. Het ijssalon lanceert ook een nieuwe smaak: Lennartijs.

Lennart Driesen uit Schoonbroek (Retie) is gisteren ontmaskerd als 'De Mol'. "We waren enorm verbaasd", vertelt Betty Smets van IJswens in Oud-Turnhout. "Lennart werkt bij ons als flexi-jobber en schept ijsjes. Van ons vieren thuis verdacht alleen mijn zoon hem. Hij kan blijkbaar goed liegen. Ik ga hem voortaan goed in de gaten houden", lacht Betty in "Start Je Dag". "Hij zal nogal moeten komen werken als er hier ook plots 10.000 euro verdwijnt uit de kassa."

Pistache kan plots chocolade worden bij Lennart: hij is kleurenblind zoals een echte mol

Betty Smets van IJswens

Nieuwe smaak: Lennartijs

Ondanks alle leugens en sabotage blijft Lennart welkom bij IJswens. "Het is zo'n lieve en spontane jongen. Zoals we hem op televisie gezien hebben is hij ook in het echt: speels", zegt Betty. "Al weet je met Lennart nooit of je je bestelling ook echt zal krijgen. Pistache kan plots chocolade worden. Hij is namelijk kleurenblind zoals een echte mol." 

Het ijssalon pakt alvast uit met een primeur.  "We hebben besloten dat we bijzondere ijsjes gaan maken. Er komt Lennartijs. Met mysterieuze ingrediënten en heel donker zoals een mol ook is", besluit Betty op Radio 2 Antwerpen.

Meest gelezen