Radio 2

Boekingen voor optredens stromen  binnen bij Pat Krimson: "Ik ben al sinds vijf uur vanmorgen bezig aan mijn agenda" 

Het Overlegcomité kondigde gisteren heel wat versoepelingen aan, ook in de cultuursector, en dat merken ook de artiesten. "De aanvragen blijven maar binnenstromen", vertelt een enthousiaste dj Pat Krimson.

"Ik ben deze ochtend om vijf uur begonnen en nu nog steeds bezig met boekingen", zegt Pat Krimson. Het worden nog drukke dagen voor artiesten nu het Overlegcomité verregaande versoepelingen aangekondigd heeft. Vanaf 9 juni kunnen concerten of evenementen al met 200 mensen doorgaan. Op 1 juli mogen er 2000 bezoekers naar evenementen komen en midden augustus kunnen zelfs festivals plaatsvinden.

Op één dag tijd heb ik al zo'n 70 shows kunnen vastleggen.

Pat Krimson, dj

Enkele maanden geleden, toen evenementen wel nog verboden waren, kreeg de Zonhovense dj al verschillende aanvragen voor illegale feestjes, maar die heeft hij geweigerd.  Pat Krimson is opgelucht om eindelijk weer aan de slag te kunnen: "Het is fijn om die rush opnieuw te voelen en opnieuw met de agenda bezig te zijn maar het is wel een puzzelwerkje. Ik heb nu al zo'n 70 shows vastgelegd. Er waren zelfs aanvragen uit Spanje bij." Binnenkort kan je dus misschien een optreden van Pat Krimson meepikken in Valencia of Sevilla. Als je daar zelf naartoe kan reizen tenminste.

Meest gelezen