Radio 2

Gratis ijsjes voor medewerkers van vaccinatiecentrum in Roeselare

Het personeel van het vaccinatiecentrum Roeselare werd getrakteerd op een gratis ijsje ter gelegenheid van de “Dag van de Verpleegkunde”. De 6 burgemeesters van de gemeenten die onder het vaccinatiecentrum vallen, kwamen elk op hun beurt ijsjes opscheppen. Een gebaar dat door iedereen werd gesmaakt. 

Vandaag kregen zo’n 140 vrijwilligers en professionelen in de hallen van de Expo een gratis ijsje als traktatie voor hun harde werk. Meer dan 1000 vrijwilligers meldden zich de voorbije maanden aan om het centrum draaiende te houden. In het vaccinatiecentrum werden er al 34.000 prikjes gezet bij de bevolking van Roeselare, Moorslede, Ardooie, Hooglede, Staden en Lichtervelde. In Roeselare alleen al heeft 41% van de bevolking een eerste vaccin ontvangen. 

Een gratis ijsje is een klein gebaar voor wat deze mensen al maanden aan een stuk hebben gepresteerd

Stephan Gryspeerdt, zaakvoerder De Zoete Zonde

Het ijssalon De Zoete Zonde uit Roeselare kwam de ijsjes gratis uitdelen: “Een klein gebaar voor wat deze mensen al maanden aan een stuk hebben gepresteerd”, vindt zaakvoerder Stephan Gryspeerdt.

Meest gelezen