Drie verdachten opgepakt na gewapende overval in stadspark Antwerpen

Woensdagavond werden in de buurt van het stadspark in Antwerpen drie mannen opgepakt op verdenking van een gewapende overval. Ze worden ervan verdacht dat ze drie jongeren in het park bedreigd hebben met een mes om hun geld en gsm's te pakken te krijgen. Maar de slachtoffers konden wegvluchten en de politie waarschuwen.

Drie jonge bezoekers werden woensdagavond in het stadspark aangesproken door drie mannen. Ze vroegen of ze cannabis wilden kopen. Toen de jongeren weigerden haalde één van de drie daders een mes boven en werden geld en gsm's geëist. Eén van de slachtoffers kreeg ook een trap. Maar de jongeren konden gaan lopen en de politie verwittigen. De daders bleven achter zonder buit.

Het signalement van de verdachten werd doorgegeven aan alle politiepatrouilles en de drie werden in de buurt van het park gevat en gearresteerd. Ze werden herkend door de slachtoffers en meegenomen  naar de cel voor verhoor. Het mes dat zou gebruikt zijn, werd niet gevonden.

Meest gelezen