Chris Stessens

Evenementen en festivals weer mogelijk deze zomer: bijzonder druk bij boekingskantoren voor artiesten

Nu evenementen en festivals weer mogelijk zullen zijn deze zomer, beginnen heel wat organisatoren artiesten te boeken. Dat merken ze ook bij The Booking Company in Beerse. De telefoon staat er al sinds twee dagen niet stil. "Ik dacht dat er nog afwachtend zou gereageerd worden, maar vooral steden en gemeenten zijn onmiddellijk in actie geschoten."

Dat er weer vooruitzichten zijn op festivals en evenementen is te merken in boekingskantoren. "Zeker en vast", zegt Kim Schillebeeckx van The Booking Company in Beerse. "Ik ben gisteren en eergisteren constant bezig geweest met aanvragen te verwerken en artiesten vast te leggen."

Heel veel ambiance uiteraard: de mensen zijn echt op, die willen zich gewoon amuseren

Kim Schillebeeckx, The Booking Company

Het is duidelijk dat de nood aan een goed feest groot is: "Er worden allerlei artiesten gevraagd. Heel veel ambiance uiteraard, zoals de Romeo's. Maar ook DJ's. Zo is Regi nu heel populair, maar ook Gene Thomas, Udo, Les Copines met Isabelle A... De mensen zijn echt op, die willen zich gewoon amuseren nu. De organisatoren willen echt sfeer en gezelligheid kunnen bieden."

Meest gelezen