Visit Lier

Lier versoepelt: mondmasker niet meer verplicht in de hele binnenstad

Vanaf maandag moet er in Lier niet meer in de hele binnenstad in openlucht een mondmasker gedragen worden. Sinds oktober moest dat overal binnen de vesten. Vanaf maart was het niet meer verplicht voor fietsers. Nu wordt ook het aantal straten en pleinen beperkt. 

Vanaf maandag 17 mei moet er in Lier alleen nog een mondmasker gedragen worden in de Antwerpsestraat binnen de vesten, op de Grote Markt, op het Zimmerplein, in de Eikelstraat en op het Felix Timmermansplein. Dat geldt van 8 tot 18 uur. 

Daarnaast blijft het ook nog verplicht bij alle schoolpoorten in Lier, bij het begin en het einde van de schooldag. Het stadsbestuur raadt ook nog altijd aan om er één op te zetten, mocht het ergens heel druk zijn.

Meest gelezen