Videospeler inladen...

Dode baby gevonden vlak over Nederlandse grens: "Moeder zou ook in België kunnen wonen"

In Wernhout, vlak over de Nederlandse grens is woensdag het stoffelijk overschot gevonden van een baby. De politie is onmiddellijk een onderzoek gestart en is op zoek naar de moeder en mogelijke getuigen. Mogelijk woont de moeder van het kindje in België. Daarom vraagt de Nederlandse politie ook aan mogelijke getuigen in ons land om zich te melden.   

Het lichaam van het kindje werd woensdagnamiddag in een park gevonden, door een wandelaar. De politie startte onmiddellijk een onderzoek. Er werd onder meer een speurhond ingezet en een politiehelikopter. Aan mogelijke getuigen werd gevraagd om zich te melden.

Bekijk de journaalreportage over de zoektocht van de politie: (lees eronder verder)

Videospeler inladen...

De moeder van het kindje is op dit moment nog steeds spoorloos. "We maken ons ernstig zorgen over de geestelijke en fysieke gezondheid van de moeder van het meisje", lieten de speurders weten. "Zij heeft mogelijk dringend hulp nodig."

Omdat Wernhout zo dicht bij de grens ligt, sluit de politie overigens niet uit dat de moeder in ons land woont. "Ook getuigen in België kunnen contact met ons opnemen", klinkt het.  

Meest gelezen