Monster Summer Slide - YouTube Summer Slide

18 meter hoog met 4 banen van 106 meter lang: hoogste opblaasbare waterglijbaan van Europa komt naar Sint-Niklaas

Deze zomer wil De Ster, het provinciaal domein in Sint-Niklaas, uitpakken met de Monster Summer Slide. Dat is een enorme opblaasbare waterglijbaan van 18 meter hoog, met 4 aparte banen, elk 106 meter lang. "Het is de eerste keer dat de glijbaan in België zal staan", vertelt Anneke Elskens, evenementencoördinator van De Ster. 

Met een hoogte van 18 meter is de nieuwe zomerattractie van het Sint-Niklase domein De Ster de hoogste opblaasbare waterglijbaan in Europa. Elke zomer kan je er al ravotten op het opblaasbaar waterpretpark, maar nu is er nog een extra trekpleister. "Het jumppark staat er al vier jaar en dat blijft succesvol. Met de Monster Summer Slide erbij hebben we nog een mooier aanbod", zegt evenementencoördinator van De Ster Anneke Elskens.

We willen de mensen, vooral omwille van de coronacrisis, laten genieten van de attractie

Anneke Elskens, evenementencoördinator van De Ster

Uniek in België

Voor De Ster is het spannend, want het is de eerste keer dat er zoiets zal staan. "Als het aanslaat en als de uitbater tevreden is, gaan we het contract nog een jaartje verlengen", legt Elskens uit. "Het is een primeur voor België, en toch zeker voor de Oost-Vlaamse domeinen dat zo'n grote glijbaan hier zal staan."

Nog even geduld

Vanaf 12 juni kan je de glijbaan uitproberen, maar je reserveert best op voorhand je plekje. Op minder drukke dagen kan je ook een ticket kopen op het domein, maar bestellen via hun website is toch aangeraden. Het aantal bezoekers voor de Ster wordt namelijk beperkt tot 3000 mensen.  Tot dan kan je hieronder de video bekijken van de hoogste opblaasbare glijbaan. 

kasto80

Meest gelezen