Vijf verdachten opgepakt na steekpartij in Antwerpen, man zwaargewond aangetroffen op straat

De politie van Antwerpen heeft vijf mensen opgepakt voor hun mogelijke betrokkenheid bij een steekpartij vanmorgen in de Bisschopsstraat in Antwerpen. Daar werd een zwaargewonde man aangetroffen met verschillende steekwonden. De verdachten konden korte tijd later in de buurt worden opgepakt.

Kort na 11 uur deze voormiddag werden de hulpdiensten naar de Bisschopsstraat in Antwerpen gestuurd. Daar troffen ze een zwaargewonde man aan die verschillende steekwonden had. 

"De man werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht", zegt Lieselotte Claessens van het Antwerpse parket. "Hij heeft levensbedreigende letsels. Korte tijd later werden vijf verdachten in de buurt gearresteerd. De onderzoeksrechter werd gevorderd en startte een onderzoek naar een poging tot moord."

De vijf verdachten zijn tussen 17 en 27 jaar oud. Het motief voor de steekpartij is nog onbekend.

Meest gelezen