Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

BEKIJK: Goedkope namaakproducten (ver)kopen, is een fluitje van een cent, maar mag dat zomaar?

Koop jij ook steeds meer online? Let dan op dat je je niet laat vangen door goedkope namaak. De onlineverkoop van namaakproducten boomt. Populaire producten zijn bijvoorbeeld de Airpods van Apple en de witte kuipstoelen van Vitra. Je kunt namaakproducten vinden op binnenlandse sites, maar ook via buitenlandse sites komt  er veel namaak ons land binnen. Bij de douane in Zaventem hebben ze er hun handen mee vol. Ook individuele pakjes met parfums, kleding, speelgoed en elektro worden er gecontroleerd. Maar mag dat zomaar namaak kopen of verkopen? Je komt het te weten in deze video. 

BEKIJK hier de reportage:

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Meest gelezen