Tourist LeMC opent pop-upwinkel in Antwerpen: "Ik miste het contact met mijn fans"

Zanger Tourist LeMC pakt deze week uit met een pop-upwinkel in het hartje van Antwerpen. "We wilden meer bieden dan een webshop. Je vindt er mijn albums maar ook truien, T-Shirts en allerlei merchandising", vertelt Tourist op Radio 2 Antwerpen. De zanger  zal ook zelf in de winkel aanwezig zijn.

Fans van zanger Tourist LeMC kunnen deze week hun hartje ophalen in Antwerpen. "Op de IJzerenwaag is er nu een pop-upwinkel rond Tourist", vertelt Johannes Faes, beter bekend als Tourist LeMC in "Start Je Dag". "Je vindt er al mijn albums maar ook merchandising zoals T-shirts, truien en allerlei andere bijzonder spullen. Het topartikel in de shop? Dat blijft mijn recentste plaat Niemandsland."

Toerist in eigen winkel

De winkel rond de spullen van Tourist is tot en met zondag geopend in het Antwerpse handelshart. "We voelden dat we een stapje verder moesten gaan dan de gewone webshop. Ik miste het contact met mijn publiek, vandaar deze pop-upwinkel." Wie denkt dat Johannes zelf elke dag het bilan van de zaak opmaakt, wacht een oprechte leugen. "Ik zal elke dag in de winkel aanwezig zijn, maar niet de hele tijd. Het inpakken en afrekenen ga ik aan iemand anders overlaten", besluit hij op Radio 2 Antwerpen.

Meest gelezen