Facebook

Vandalen veranderen fonteinen in Temse in schuimbad, politie voert onderzoek: "Niet de eerste keer"

De politie van Temse voert een onderzoek naar vandalen die zeepsop in verschillende fonteinen in de gemeente hebben gedaan. Afgelopen weekend begon een fontein te schuimen en kreeg de politie een melding. "Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt", klinkt het bij de groendienst.

Wie afgelopen weekend rondwandelde in Temse kon zien hoe de fontein op het marktplein was omgetoverd in een groot schuimbad.  De groendienst kwam snel ter plaatse en goot een product in het water om de zeep op te lossen. Zo voorkwam ze dat het schuim op de markt terecht kwam.  "Wellicht hebben mensen er afwasmiddel in gedaan", klinkt het daar. 

(Lees verder onder de foto)

Niet de eerste keer

Enkele weken geleden veranderde de fontein ook al in eens in een schuimbad. "Ook toen was er een berg schuim", zegt de groendienst."Nog meer dan wat we nu hebben gezien."

De politie kreeg een melding van het incident en gaat nu de camerabeelden bekijken. Daarop hopen ze te zien wie de daders zijn. Ze zullen ook aan buren vragen of ze iets verdachts gezien hebben. Het vermoeden is dat het om een kwajongensstreek gaat.

kasto80

Meest gelezen