De buurvrouw van Alex Callier is fan van Hooverphonic: "Ze zijn eigenlijk te goed voor het Songfestival" 

De buurvrouw van Alex Callier duimt voor Hooverphonic op het Eurovisiesongfestival. "Het zijn fijne bescheiden mensen", klinkt het. Ze vindt dat Hooverphonic alle erkenning verdient. "Ook de andere buren zijn er echt mee bezig. Heel Sint-Niklaas staat achter hen."

Sint-Niklaas, de thuisstad van Alex Callier, kijkt reikhalzend uit naar de halve finale van Hooverphonic op het Eurovisiesongfestival. Ook bij de buren van Callier leeft het. Zijn buurvrouw Erna De Vuyst duimt voor een goede prestatie, en is al jaren fan. Ze vraagt zich wel af of het liedje zal aanslaan. "Misschien is het wel te goed voor het Songfestival", klinkt het.

Beluister het gesprek met buurvrouw Erna bij Radio 2 Oost-Vlaanderen

James Arthur Photography
kasto80

Meest gelezen