Festival Dranouter

Extra tickets voor zomersessies XL van Festival Dranouter

Er zullen meer festivalgangers naar de zomersessies XL van Festival Dranouter kunnen gaan. Normaal ging Dranouter tijdens het eerste weekend van augustus optredens organiseren voor 2.500 man in bubbels van 4. Maar na het overlegcomité van vorige week, beslisten de organisatoren om het aantal tickets uit te breiden naar 5.000. 

Op 30 juli gaan er nieuwe coronaversoepelingen in die het mogelijk maken om nog meer festivalgangers toe te laten tijdens de Dranouter zomersessies XL. "We houden voorlopig wel nog vast aan de bubbels van 4 mensen", zegt organisator Bavo Vanden Brouck. "Van zodra de overheid toestemming geeft om die bubbels te laten vallen, dan zullen we dat ook doen. Maar dat valt nog af te wachten."

Of er een camping komt op het festival lijkt onzeker, maar niet onmogelijk als er nog meer versoepelingen komen. 

Meest gelezen