radio 2

Vakantiepark Terhills Resort by Center Parcs zo goed als klaar om volgende week open te gaan

Volgende week vrijdag, 28 mei, ontvangt Terhills Resort in Dilsen-Stokkem zijn eerste officiële gasten. Het personeel is er klaar voor, ook het park zelf is bijna helemaal klaar. Radio 2 Limburg trok er dinsdag naar toe, nog voor het naburige Nationaal Park Hoge Kempen werd afgesloten voor de zoektocht op militair Jürgen Conings. 

"Het ziet er al heel goed uit, maar er is toch nog heel wat te doen om alles tip top in orde te krijgen tegen volgende week", zo begint assistent manager Jeroen Beels zijn verhaal. De huisjes worden een laatste keer gepoetst, het water in het zwembad is op temperatuur, maar ook daar moeten nog enkele laatste zaken gebeuren, het hele park wordt nog proper gemaakt. 

De voorbije dagen verbleven er ook enkele testgasten in het park. Zij hebben nu de huisjes kunnen uittesten en de minigolf en ook het restaurant is aan het proefdraaien.  "De eerste indrukken van de testgasten zijn toch wel 'wauw'," gaat Jeroen Beels verder. "Alles is hier iets meer luxueus, het is ook een unieke omgeving."  

Eerste indrukken van de testgasten zijn toch wel 'wauw'

Jeroen Beels, assistent manager Terhills Resort

"Dat testen is wel nuttig", vult woordvoerder Marthijn Tabak aan. "De testers geven aan wat er mogelijk nog schort als je effectief in een huisje verblijft. "

(lees verder onder de foto)

radio 2

170 personeelsleden opgeleid

Er zijn een 170-tal nieuwe medewerkers en die werden de afgelopen weken allemaal opgeleid om vanaf volgende week vrijdag de gasten te ontvangen. 

Kaat Wevers werkt aan het onthaal, zij kreeg uitleg over alle systemen, en over hoe je gasten ontvangt aan de receptie.  "Nu zijn de testverblijven bezig, en dat is wel leuk. Die mensen komen vooral met vragen over wat er te doen is in de omgeving, maar ook om bepaalde dingen te huren zoals minigolfsticks of fietsen." 

Zwembad in teken van rust en ontspanning

Geen grote glijbanen in het zwembad van het Terhills Resort."Het is kleinschaliger en staat veel meer in het teken van rust en ontspanning", vertelt poolmanager David Leone. "Er is bijvoorbeeld een hot whirlpool en een stroomversnelling. Maar het mooiste stuk is buiten, met het zicht op het meer. En de infinitypool, die steekt er echt bovenuit." 

(lees verder onder de foto)

radio 2

Terhills Resort in Dilsen-Stokkem heeft 250 vakantiehuisjes en ligt vlakbij het Nationaal Park Hoge Kempen en Maasmechelen Village. Het opent op 28 mei. Het vakantiepark werd gebouwd door LRM maar wordt uitgebaat door Center Parcs.  

Meest gelezen