Vijftiger om het leven gebracht in Maldegem, minderjarige verdachte gearresteerd

Het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt een dodelijk incident in Maldegem. Volgens omwonenden liet een vijftiger daar het leven na een uit de hand gelopen burenruzie. Het parket laat weten dat een minderjarige verdacht gearresteerd is. 

Maandagavond, 19u15: een MUG-wagen snelt naar een rijwoning langs de Leopoldlaan (N9) in het Oost-Vlaamse Maldegem. Volgens de eerste meldingen vond daar een steekincident plaats. Het slachtoffer zou er slecht aan toe zijn en heeft dringend medische hulp nodig.

Burenruzie

Een half uur na aankomst zet de brandweer de rode tent op. Het slachtoffer, naar alle waarschijnlijkheid een man van een jaar of vijftig, heeft het incident niet overleefd. De lokale politie brengt het parket van Oost-Vlaanderen op de hoogte. Dat komt op zijn beurt ter plaatse samen met een wetsarts en het labo van de federale politie. 

Omwonenden spreken over een uit de hand gelopen burenruzie, maar wat er zich maandagavond exact heeft afgespeeld, is voorlopig nog onduidelijk. Het parket spreekt over een dodelijk incident en laat ook nog weten dat een minderjarige verdachte gearresteerd is. Hij wordt in de loop van de dag voorgeleid voor de jeugdrechter in Gent.  

Meest gelezen