Radio 2

Belgian Cats bezoeken Sint-Jozefsschool in Ieper: "Om sporten te promoten"

De basisschool Sint-Jozef in Ieper heeft bezoek gekregen van basketbalcoach Philip Mestdagh en zijn dochter Hanne van de Belgian Cats. In de school is er deze week Olympische Week. De hele week staat in het teken van sporten en bewegen.

Directeur Lieven Calis contacteerde Philip Mestdagh, wiens kleinzoontje in de peuterklas zit. Philip ging meteen akkoord om met zijn 2 dochters Hanne en Kim naar de school te komen voor een basketbaldemonstratie en een fotomoment met elke klas. Kim kon er niet bij zijn, omdat zij deze voormiddag op het vliegtuig moest.

(Lees voort onder de foto)

Radio 2

Het was voor de leerlingen en leerkrachten een toffe ontmoeting met de nationale coach en zijn dochter. Die schonken trouwens enkele basketballen aan de school. De leerlingen die in een basketbalclub zitten, mochten zelfs eventjes trainen samen met Philip en Hanne.

Radio 2

Meest gelezen