Jonge man dood aangetroffen in vrachtwagen

In Lummen is vanmiddag een dode man gevonden in een vrachtwagen op het industrieterrein van Gestel. De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar konden niets meer doen. Een wetsdokter moet nu nagaan hoe de man gestorven is. 

Vanmiddag werd in Lummen een jonge Pool aangetroffen in zijn bestelwagen. De 27-jarige man kwam voor de eerste keer een lading ophalen en had zijn voertuig voor het bedrijf op de Europaweg geparkeerd. De chauffeur reageerde niet op het telefoontje van zijn Poolse baas. Die sloeg alarm en contacteerde het bedrijf op het industrieterrein. Zo hebben ze de man gevonden in zijn bestelwagen.

De ziekenwagen werd nog opgeroepen, maar de hulpverleners konden alleen maar vaststellen dat de man overleden was. Het gerechtelijke lab kwam ook ter plaatse en een wetsdokter moet nu nagaan hoe de man gestorven is. 

Meest gelezen