Radio 2

Dieven breken gat in muur en stelen ruim 100 gsm’s in Deinze

In een telecomwinkel in Deinze hebben dieven via een gat in de muur dinsdagnacht ruim 100 telefoontoestellen en andere producten gestolen. Voorlopig is er nog geen spoor naar de daders.

De daders sloegen dinsdagnacht rond 03.00u toe in de winkel van telecomoperator Orange in de Tolpoortstraat in Deinze. Ze liepen naar de bureauruimte aan de achterkant van het gebouw en sloegen er een gat in de muur. Op die manier geraakten ze ongezien binnen. 

Grote buit

De buit is enorm: ze gingen met ruim 100 telefoontoestellen van verschillende merken en andere producten aan de haal. De waarde van al die toestellen samen ligt vermoedelijk hoger dan een paar tienduizend euro, maar concrete cijfers zijn er niet. De politie is een buurtonderzoek gestart en bekijkt de camerabeelden. Ook het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek, maar voorlopig zijn de daders nog niet opgepakt.

kasto80

Meest gelezen