Fien Germijns
© Studio Brussel - DANILL LAVROVSKI

Michèle Cuvelier stopt met ochtendblok op StuBru, Fien Germijns neemt over vanaf september

Michèle Cuvelier stopt na dit seizoen met de ochtendshow op Studio Brussel. Vanaf maandag 30 augustus volgt Fien Germijns haar op.  "Ik kijk dankbaar achterom en met knaldrang naar wat komt", zegt Cuvelier.  Ze blijft wel voor de zender werken, maar details over haar nieuwe plannen worden nog niet bekendgemaakt. 

Na 2,5 jaar neemt Michèle Cuvelier afscheid van het ochtendblok bij de VRT-radiozender Studio Brussel. "Ik ben met veel plezier samen met de StuBru-luisteraars wakker geworden. Er is geen betere bende om de prut mee uit de ogen te vegen in alle vroegte. Ik voel dat het moment er is om een nieuw hoofdstuk aan te snijden bij StuBru. Ik kijk dankbaar achterom en met knaldrang naar wat komt. To be continued."

(lees verder onder de foto van Michèle Cuvelier) 

© Studio Brussel - DANIIL LAVROVSKI

Fien Germijns (foto bovenaan) volgt Michèle Cuvelier op. Ze nam nu al geregeld het ochtendblok voor haar rekening tijdens vakantieperiodes en is naar eigen zeggen een echt ochtendmens. "Ik ben van het soort mens dat piekt tussen zes en negen 's ochtends. Snap het zelf ook niet, maar het komt wel van pas! Niets voelt zo goed als de zweetdruppels van de ochtendrush en een plakbek van de koffie." Of Germijns, net als Cuvelier nu met Thibault Christiaensen, een co-presentator zal hebben, is nog niet duidelijk. 

Wat Michèle Cuvelier gaat doen in het nieuwe radioseizoen is ook nog niet bekendgemaakt. Volgens nethoofd Jan Van Biesen blijft ze wel "een absolute sterkhouder" van de zender. Hij heeft begrip voor haar beslissing om te stoppen met de ochtendshow.  "Het ochtendprogramma is sociaal en fysiek een stevige kuitenbijter. Ik ben heel enthousiast over de nieuwe plannen met Michèle. Met Fien hebben we een ochtendmens én een radiobeestje pur sang in huis. Alle vertrouwen in haar goesting en talent en in haar wekker natuurlijk." 

Meest gelezen