Sofhie Legein - Lokaal Bestuur Koksijde

45 strandcabines omgetoverd tot kunstwerken in Sint-Idesbald

Op 45 strandcabines in Sint-Idesbald zijn kunstwerken aangebracht voor de expo “Cabin art”. De 13de editie van de openluchttentoonstelling loopt nog tot half september. 

Van 22 mei tot en met 12 september kleuren 45 cabines het strand van Sint-Idesbald voor de 13de editie van de openluchttentoonstelling "Cabin art". De kunstwerken op de cabines bestaan uit verschillende technieken en materialen, zoals olieverf, acryl, fotografie en digitale tekeningen. De kunstenaars komen uit Vlaanderen, Brussel, Frankrijk en Nederland.

De inspiratie voor de tentoonstelling is het thema “souvenir” en het kunstwerk "Driftwood line" van Richard Long. Dat werk is een reactie op de natuurlijke omgeving en bestaat uit verschillende stukken drijfhout die de kunstenaar als aandenken meenam vanop het strand. Het kunstwerk is te zien in Ten Bogaerde vanaf 5 juni.

Sofhie Legein - Lokaal Bestuur Koksijde

Meest gelezen