Antwerpse politie vat 14-jarige op bromfiets met gestolen nummerplaat

De Antwerpse politie heeft zondag een 14-jarige jongen gevat die rondreed op een bromfiets met een gestolen nummerplaat. Gezien zijn leeftijd had de jongen ook geen rijbewijs. In de bromfiets trof de politie nog een andere gestolen nummerplaat aan. De agenten namen het voertuig in beslag en de minderjarige zal nog verhoord worden.

De wijkteams van de Antwerpse politie in regio Zuid moesten zondag op verschillende plaatsen tussenkomen. Zo hielden ze in de Aartselaarstraat een jonge bestuurder van een bromfiets tegen ter controle. 

De bestuurder bleek nog maar 14 jaar en reed dus zonder rijbewijs rond. De nummerplaat van zijn bromfiets was gestolen en in de bromfiets zelf vond de politie nog een andere gestolen nummerplaat. De politie nam het voertuig in beslag en zal de jongen nog verhoren. 

In het Gravenhof controleerde de politie ook een groepje jongeren. Achter hen, in de struiken, vonden de agenten een zak cannabis en een autosleutel. In de bijhorende wagen vonden ze nog meer drugs. De eigenaar van de auto werd gearresteerd en zal ook verhoord worden.

 

Meest gelezen