Twee bussen volledig uitgebrand in Anderlecht, politie start onderzoek

Aan de Industrielaan in de Brusselse gemeente Anderlecht zijn afgelopen nacht twee geparkeerde bussen volledig uitgebrand. Dat schrijft Bruzz en wordt door de Brusselse brandweer bevestigd. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand en of die mogelijk werd aangestoken.

De Brusselse brandweer kreeg afgelopen nacht rond 3 uur de oproep binnen dat er bussen in brand stonden op de Industrielaan in Anderlecht. De brandweer kwam ter plaatse met twee autopompen en een tankwagen, maar kon niet verhinderen dat er twee bussen, waaronder een dubbeldekker, volledig zijn uitgebrand. Een derde bus die ernaast geparkeerd stond, heeft door de warmtestraling ook schade opgelopen. 

Onderzoek

De politie onderzoekt nu aan de hand van camerabeelden wat de oorzaak is van de brand en wat er precies gebeurd is. Het onderzoek moet uitwijzen of de bussen in brand werden gestoken.

Videospeler inladen...

Meest gelezen