Rupeldrupel, Hanibad, Dok 3... Kies mee de naam voor het nieuwe zwembad in Aartselaar, Hemiksem en Niel

De werken aan het nieuwe zwembad van de gemeentes Aartselaar, Hemiksem en Niel gaan stilaan de laatste fase in. De ruwbouw is klaar, en ze zijn volop bezig met de afwerking. De opening is pas voor begin volgend jaar, maar de inwoners kunnen nu al zelf stemmen op een naam voor dat nieuwe zwembad. 

De inwoners van Aartselaar, Hemiksem en Niel kunnen nog steeds stemmen voor hun favoriete naam voor het intergemeentelijk zwembad. De keuze gaat nog tussen Rupeldrupel, Hanibad, Dok 3, Hemelaar of Zwaahn. "De eerste oproep voor namen leverde ons meer dan 500 mogelijke suggesties op, dus het onderwerp leeft bij de inwoners", zegt schepen voor Sport Koen Scholiers (CD&V). Zelf heb ik ook een favoriet maar die mag ik natuurlijk niet luidop zeggen."

Wie nog wil stemmen op de naam, kan dat tot 30 juni. Stemmen kan op Kies mee de naam van ons nieuw zwembad - Aartselaar.

Meest gelezen