Supermarktketen Jumbo breidt uit in Limburg: 2 nieuwe winkels en 70 jobs

De Nederlandse keten Jumbo is aan een opmars bezig en strijkt opnieuw neer in Limburg. Twee nieuwe supermarkten openen binnenkort: in Zonhoven en Heusden-Zolder. Jumbo heeft dan al vijf winkels in Limburg.

Na de drie winkels in Sint-Lambrechts-Herk, Pelt en Lanaken zullen binnenkort ook de inwoners van Zonhoven en Heusden-Zolder een Jumbo-winkel in hun gemeente hebben. De Nederlandse keten is aan een opmars bezig in België. Na de opening van de twee nieuwe vestigingen, staat de teller op elf winkels in het hele land, waarvan vijf in Limburg.

Op termijn willen we zo'n  100 vestigingen van Jumbo in België

De twee nieuwe winkels brengen ook heel wat werkgelegenheid met zich mee. Jumbo zoekt nog 70 nieuwe personeelsleden om het team te versterken. Op termijn kan dat aantal nog groeien want de ambitities van Jumbo in België liggen hoog. "Uiteindelijk zouden we zo'n 100 winkels in België willen. Voorlopig zijn we nog op zoek naar geschikte locaties en personeel", klinkt het. 

De Jumbo-vestiging in Zonhoven gaat op 30 juni open, die in Heusden-Zolder twee weken later, op 14 juli. 

Meest gelezen