radio 2

Bestelwagen botst op tram in Hoboken. Twee inzittenden van tram en bestuurder bestelwagen lichtgewond

Aan de Kolonel Silvertopstraat in Hoboken, bij Antwerpen is een bestelwagen, bij het afslaan, vanochtend tegen een tram aangereden. De bestuurder van de bestelwagen raakte lichtgewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. In de tram vielen twee lichtgewonden. Door het ongeval was er heel wat verkeershinder.

Rond 9 uur vanochtend wilde een bestelwagen aan de Kolonel Silvertopstraat in Hoboken afslaan naar de A112.  Bij het kruisen van de tramsporen, werd hij geraakt door een aankomende tram. De bestuurder van de bestelwagen raakte lichtgewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. Ook twee inzittenden in de tram werden voor controle naar het ziekenhuis gevoerd. 

De tram was niet ontspoord maar moest wel weggesleept worden. Door het ongeval was er een hele tijd verkeershinder. Ook tramlijnen 4 en 10 waren een hele tijd verstoord. Niet alle haltes op die lijn werden bediend, omdat de tram er moest omrijden. Rond tien uur was de hinder voorbij.

Meest gelezen