Els en Jan uit Arendonk doen sinds 1995 elk jaar trouwfoto over: "Ze is nog altijd die jonge freule voor wie ik viel"

Vandaag zijn Els Van Ballaer en Jan Van Gorp, een koppel uit Arendonk, 26 jaar getrouwd. En elk jaar rond deze periode trekken ze opnieuw hun trouwkleding aan en maken ze een huwelijksfoto. "De kleren passen nog steeds, mits een paar kleine aanpassingen", vertelde het koppel op Radio 2 Antwerpen.

Liefde is ... elk jaar je trouwfoto overdoen. Toch volgens Els en Jan, die 26 jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. "Elk jaar rond deze periode trekken we in onze trouwkleding naar een speciale locatie en maakt onze vaste fotograaf Dirk een foto", zegt Els. Op die manier verzamelden ze al 26 prachtige trouwfoto's en sinds 2003 werd het een vaste traditie om de kinderen mee te laten poseren. En dat doen ze altijd vol enthousiasme.

(Lees verder onder de collage)

Evolutie

Op die 26 jaar is de liefde nog even groot tussen Els en Jan. "Ze is nog steeds de jonge freule voor wie ik toen viel", zegt Jan lachend. "Wat het geheim is voor een goed huwelijk weet ik niet, maar we doen het goed samen", voegt Els eraan toe.

De trouwkleren hebben de tijd goed doorstaan want ze passen nog steeds. "Vijf jaar geleden heb ik mijn jurk wat laten aanpassen, door de zwangerschappen en een beetje de leeftijd", lacht Els.

Meest gelezen