In Molenbeek is de reconstructie gehouden van de moord op een 21-jarige jongen

In Molenbeek heeft het gerecht een reconstructie gehouden van de moord op een 21-jarige jongeman. Die werd in december vorig jaar op straat neergestoken door een 43-jarige man. De reconstructie maakten veel emoties los bij de familieleden van het slachtoffer die aanwezig waren.

De Ourthestraat in Sint-Jans-Molenbeek is de hele voormiddag afgesloten geweest voor een reconstructie van de moord op een 21-jarige jongen. In december vorig jaar werd de jongeman op straat neergestoken door een 43-jarige man. De jongen probeerde nog te vluchten, maar bezweek aan zijn verwondingen. De verdachte ging zichzelf kort nadien aangeven bij de politie, hij werd meteeen aangehouden.

Het gerecht hield vandaag een reconstructie, in de hoop dat er meer duidelijkheid zou komen over wat er zich precies heeft afgespeeld. De verdachte was aanwezig. Ook de familie van het slachtoffer was ter plaatse, voor hen was dit natuurlijk emotioneel erg zwaar.

Volgens het parket heeft de dader goed meegewerkt. Maar het parket wil geen informatie geven over het motief van de moord. 

Meest gelezen