Facebook

BEKIJK - Vrachtwagenbestuurder probeert "bandengooiende indringer" af te schudden op E34 in Stekene

Op sociale media circuleert een filmpje van een vrachtwagenbestuurder die een man probeert af te schudden op de E34 in Kemzeke, bij Stekene. In het filmpje is te zien hoe een vermoedelijke indringer met een autoband gooit vanop het dak van de vrachtwagen. Bij de politie is nog geen klacht binnengekomen over het incident.

Deze ochtend rond 6 uur heeft een bestuurder opvallende beelden gemaakt met zijn dashboardcamera op de E34 in Kemzeke, bij Stekene. In het filmpje is te zien hoe iemand vanop het dak van een vrachtwagen een autoband in het verkeer gooit. Het gaat vermoedelijk om een indringer die ongezien in de truck was geklommen. 

De bestuurder kon zijn vrachtwagen aan de kant zetten, maar toen de wegpolitie ter plaatse kwam, was er niemand meer te bekennen. Er werd ook geen klacht ingediend.

Kijk hier naar het filmpje dat op Facebook werd gezet:

kasto80

Meest gelezen