PCR

Waasland-Beveren geeft gratis abonnement aan trouwe supporters: "Uit dank voor steun in moeilijke tijden"

Voetbalclub Waasland-Beveren gaat zijn trouwe fans belonen door ze een gratis abonnement aan te bieden voor volgend seizoen. De Wase club is onlangs gedegradeerd naar 1B, maar wil tonen dat het zijn supporters niet vergeet. "Ze zijn ons afgelopen seizoen blijven steunen tot de allerlaatste minuut, daarom willen wij iets terug doen", zegt woordvoerder Martijn De Jonge. 

Voetbalclub Waasland-Beveren heeft een manier gevonden om zijn trouwe supporters te belonen. De club is onlangs gedegradeerd naar 1B, maar ze kan blijven rekenen op een schare trouwe supporters. Om die te bedanken doet Waasland-Beveren een geste. "De trouwe abonnees mogen hun abonnement gratis verlengen volgend jaar. Zij kunnen hun abonnement digitaal verlengen via een code die zij toegestuurd krijgen via e-mail", klinkt het bij woordvoerder Martijn De Jonge.

Korting voor nieuwe supporters

Weinig supporters konden hun ploeg dit seizoen konden bewonderen, maar er was wel online steun tot de laatste wedstrijd tegen RFC Seraing. "Zelfs in moeilijke omstandigheden zijn ze ons blijven steunen. Iedereen kent het sportieve verloop van ons vorige seizoen. En ook daarbij hebben wij gemerkt dat de supporters er voor ons waren tot de allerlaatste minuut."

Nieuwe supporters die een abonnement willen, kunnen dat aankopen aan een verlaagde prijs. Het is nog niet duidelijk hoeveel supporters in het Freethielstadion zullen binnenmogen als de nieuwe competitie start. "Mochten er meer abonnementen dan plaatsen zijn, dan geldt het principe: wie eerst komt, eerst maalt", laat de club nog weten.

kasto80

Meest gelezen