Vaccinatiedorp Spoor Oost plaatst selfiemuur: "Vaccinatie-enthousiasme viraal laten gaan" 

Wie zich laat vaccineren in het vaccinatiedorp op Spoor Oost, kan na afloop een selfie nemen tegen één van de tien achtergronden die daar geplaatst zijn. Het vaccinatiecentrum wil hiermee bezoekers aanzetten om een leuke foto te nemen van hun prikje, en te delen op sociale media.

"'t Is gebeurd ” en “Vaccin: check!”. Het zijn enkele slogans op de tien achtergronden met getekende pleisters en spuitjes, waaruit de gevaccineerden kunnen kiezen voor hun selfie. Veel mensen nemen graag een foto van het moment waarop ze worden gevaccineerd tegen corona, op Spoor Oost is er nog een extraatje. Bedoeling is een foto van jezelf te maken en te delen op sociale media met de hashtag #VacCovid.

Met de muur wil het vaccinatiedorp foto's van het vaccinatie-enthousiasme viraal laten gaan. De selfiemuur staat aan de uitgang van de observatieruimte na de vaccinatie. 

Donderdag 27 mei werd het 215.000e spuitje op Spoor Oost toegediend. 

Meest gelezen