Videospeler inladen...

Hoe gaan we reizen deze zomer? Reisexperte Britta Baeke beantwoordt jouw vragen

Wat zijn de regels om op reis te gaan deze zomer? Moet je al gevaccineerd zijn, een test kunnen voorleggen, of zijn er nog andere maatregelen? Reisexperte Britta Baeke was vanmiddag te gast op onze redactie en gaf antwoord op alle vragen. 

Herbekijk hieronder de VRT NWS Live met Britta Baeke: 

Videospeler inladen...

De onderhandelaars van het Europese Parlement en de Europese lidstaten bereikten onlangs ook een akkoord over het zogenaamde "EU Digital COVID Certificate".  Zo'n certificaat moet het mogelijk maken om vanaf de zomer vrij te reizen binnen de Europese Unie.  Maar hoe kan je zo'n certificaat krijgen? Wat als je nog maar één keer gevaccineerd bent? 

Een antwoord op de meest gestelde vragen kan je vinden door op het artikel hiernaast te klikken. 

Meest gelezen