Represented by ZUMA Press, Inc.

Daar is de lente, daar is de zon: warm en zonnig weer dit weekend, volgende week tot 25 graden

Haal de zonnecrème maar boven, want het wordt mooi weer de komende dagen: dit weekend zal het tot 21 graden worden. Ook volgende week blijft de lente duren. Woensdag loopt de temperatuur op tot 25 graden. De lente lijkt dus eindelijk in het land.

Deze druilerige meimaand krijgt op de valreep nog een zonnig einde. Gisteren was een overgangsdag, maar vandaag wordt het droog met maxima tot 19 graden in het centrum van het land. Morgen wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af en blijft het bijna overal droog. Het kan dan lokaal tot 20 graden worden. Zondag heeft z’n naam niet gestolen deze week, want het wordt zonnig tot 21 graden met een zwakke tot matige noordoostenwind.

Ook volgende week blijft de lente duren. Maandag kan het lokaal tot 23 graden worden. Het blijft ook dinsdag droog met veel zon. Woensdag wordt voorlopig de warmste dag volgens de voorspellingen, een zonnige lentedag met maxima tot 25 graden. Vanaf donderdag koelt het lichtjes af door een koele zeebries die vanaf de namiddag kan opkomen. Al zijn maxima tot 24 graden in het centrum nog steeds mogelijk.

Bekijk hieronder het meest recente weerbericht:

Videospeler inladen...

Meest gelezen