Motorrijder rijdt in op tractor in Puurs-Sint-Amands: één dode en één zwaargewonde

In Puurs-Sint-Amands zijn vanavond een dode en een zwaargewonde gevallen bij een zwaar verkeersongeval. Een motorrijder is ingereden op een tractor die een zijstraat wilde inrijden. Voor de motorrijder kwam alle hulp te laat.

Het ongeval gebeurde op de gewestweg N17, waar in het verleden wel vaker zware verkeersongevallen zijn gebeurd. 

De motorrijder, die uit de richting van Dendermonde kwam, botste achteraan op een tractor die uit de tegenovergestelde richting kwam en linksaf een zijstraat wilde inrijden.  Voor de 51-jarige motorrijder uit Dendermonde kwam alle hulp te laat.  Een 33-jarige vrouw die achterop de motorfiets zat, raakte levensgevaarlijk gewond en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

Volgens getuigen zou de motorrijder te snel hebben gereden. Door het ongeval was de N17 bijna drie uur lang volledig afgesloten. 

Meest gelezen