Bestuurder van elektrische step sterft na aanrijding met tram in Brussel

In Brussel is vanmiddag rond 2 uur een bestuurder van een elektrische step onder een tram terechtgekomen. Voor het slachtoffer kon geen hulp meer baten. De omstandigheden waarin het ongeluk gebeurde, worden nog onderzocht. 

Het ongeluk gebeurde op een rotonde vlakbij het winkelcentrum Docks aan het kanaal. 

"Hoe het ongeluk gebeurde wordt momenteel nog onderzocht door het parket", zegt woordvoerster An Van hamme van de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB. "Ik kan alleen maar bevestigen dat het slachtoffer ter plaatse overleden is, en dat de bestuurder van de tram in shock verkeert." 

Bij het parket konden ze geen informatie geven over de identiteit van het slachtoffer. 

Door het ongeluk lag het tramverkeer op de lijnen 7 en 55 gedurende 2 uur gedeeltelijk stil. Maar intussen rijden de trams er weer normaal.   

Meest gelezen